Hosszas várakozás és előkészítő munka után Németfalu felkerült a digitális térképre. Az új, WordPress alapú weboldal külső megjelenésre és funkcióit tekintve alkalmazkodik a 21. század követelményeihez, és természetesen okostelefonon is könnyen böngészhető.

A képgalériába hamarosan felkerülnek az elmúlt évek neves eseményein készült fényképek – szüreti felvonulások, falunapok, ünnepek, stb. A főoldalon folyamatosan frissülő hírfolyam tájékoztatja településünk lakosait és az idelátogató vendégeket a helyi rendezvényekről, eseményekről, illetve ugyanitt olvasható lesz egy-egy nevesebb rendezvény után készült szöveges és képes beszámoló is.

A galériában található fényképek okostelefonon a klasszikus “oldalra húzással” böngészhetők, a híreket Facebook profillal rendelkező látogatók kommentelhetik, később lesz “Like” és “Megosztás” gomb is. A képgaléria egyelőre üres, ezért szívesen várjuk a látogatók fényképeit, albumait.

A letölthető dokumentumok menüpontba elsősorban az Önkormányzat működése során keletkező határozatok, rendeletek, beszámolók kerülnek fel, a törvényi kötelezettségének eleget téve. Később pedig az ügyintézést megkönnyítő űrlapok is ide kerülnek fel.

A weboldal Szombathelyi Tamás közreműködésével jött létre.

Kommentek

komment

  1. Pingback: buy levitra

Comments are closed.